March Drinks on THURSDAY!

In MAART wordt de borrel op DONDERDAG de 9e gehouden.
Dus GEEN vrijdag borrel in maart. En we hebben daar een goede reden voor!
De studenten van het EuroCollege zijn weer eens in GZ. Dus dat wordt gezellig druk op de borrel! Samen met de Bencham, Dutchy Snacks en de NVG staat dat garant voor een borrel die je niet mag missen!! De opzet is wat anders dan normaal. Er is een buffet van 19:00 tot 21:00 en vanaf 21:00 kun je onbeperkt genieten van de wereldberoemde Dutchy Snacks.
De kosten bedragen RMB 125 per persoon.

Unlike usually the MARCH gathering will be held on THURSDAY the 9th.
So NO Friday gathering in March! The reason is special, since again the EuroCollege students are visiting Guangzhou and will join our gathering on THURSDAY. This event is co-hosted by Bencham and Dutchy Snacks and has a little different format. There will be buffet dinner from 19:00 till 21:00 And after the buffet there will be free flow of Dutchy Snacks available.
Including 2 drinks the costs are RMB 125 per person.