Fietstour in Guangzhou

Op zoek naar iets leuks voor een vrije middag? Al een tijdje in Guangzhou maar nog weinig van de stad gezien? Vrienden of familie op bezoek en op zoek naar een gezellige activiteit? Ontdek dan Guangzhou op de fiets!

Cyclecanton canton tower

Cycle Canton biedt georganiseerde fietstochten door oud en nieuw Guangzhou. Je ziet Guangzhou’s toeristische hoogtepunten maar ervaart ook de onontdekte, authentieke plekjes van de stad. Onderweg bezoeken we traditionele stadsdorpen, een Buddhistische tempel, parken, de Parel rivier, Ersha eiland en de skyscrapers in het nieuwe stadscentrum. De tour door steegjes, kleine straten, markten, parken, boulevards en greenways duurt 3,5 uur en gaat van Taojin naar Zhujiang New Town. Een fietstour met Cycle Canton is een unieke manier om Guangzhou beter te leren kennen!

Cycle Canton organiseert fietstours voor iedereen: toeristen, expats, locals, bedrijven en verjaardagen. De tour is geschikt voor iedereen vanaf 10 jaar en een afgetraind lichaam is echt niet nodig. Voor de hele kleintjes zijn er kinderzitjes aanwezig zodat die er toch bij kunnen zijn.

Meer informatie is te vinden op www.cyclecanton.com.
Ben je benieuwd naar online referenties? Deze vind je hier:
Tripadvisor
Cityweekend

Wat: Fietstour door oud en nieuw Guangzhou
Voor wie: Iedereen die kan fietsen (vanaf 10 jaar)
Mogelijkheid tot kinderzitjes voor of achter op de fiets.
Waar: Startpunt is cafe ‘Happy Monk’, Jianshe 5 malu (Taojin metro station, lijn 5, rood). Eindpunt is Huajiu lu (Zhujiang New Town metro station, lijn 5, rood)
Info & boekingen: www.cyclecanton.com

logo cycle canton

Leave a Reply