Fietstour in Guangzhou

Op zoek naar iets leuks voor een vrije middag? Al een tijdje in Guangzhou maar nog weinig van de stad gezien? Vrienden of familie op bezoek en op zoek naar een gezellige activiteit? Ontdek dan Guangzhou op de fiets!

Cycle Canton, gerund door een Nederlander, biedt georganiseerde fietstochten door oud en nieuw Guangzhou. Je ziet Guangzhou’s toeristische hoogtepunten maar ervaart ook de onontdekte, authentieke plekjes van de stad. Onderweg bezoeken we traditionele stadsdorpen, een ancestral hall, parken, de Parel rivier, Ersha eiland en de wolkenkrabbers in het nieuwe stadscentrum. De tour door steegjes, kleine straten, markten, parken, boulevards en greenways duurt 3,5 uur en gaat van Taojin naar Zhujiang New Town. Een fietstour met Cycle Canton is een unieke manier om Guangzhou beter te leren kennen!

Cycle Canton organiseert fietstours voor iedereen: toeristen, expats, locals, bedrijven en verjaardagen. De tour is geschikt voor iedereen en een afgetraind lichaam is echt niet nodig. Voor de hele kleintjes zijn er Yepp kinderzitjes, kleine fietsen en een tandem fiets aanwezig zodat die er toch bij kunnen zijn.

Privétoers, wandeltoers, zakentoers en bedrijfsuitjes worden ook aangeboden.

Meer informatie is te vinden op www.cyclecanton.com.
Ben je benieuwd naar online referenties? Deze vind je hier: TripAdvisor

Wat: Fietstour door oud en nieuw Guangzhou
Voor wie: Iedereen die kan fietsen, inclusief kinderen
Waar: Startpunt is cafe ‘Happy Monk’, Jianshe 5 malu (Taojin metro station, lijn 5, rood). Eindpunt is Huajiu lu (Zhujiang New Town metro station, lijn 5, rood)
Info & boekingen: www.cyclecanton.com

Leave a Reply